menu

Product omschrijving

Ondanks de lage prijs is de Garden Solid een prachtige tegel. Een groot aantal kleuren, verkrijgbaar in diverse afmetingen. Hierdoor zijn mooie combinaties te bedenken. Bijvoorbeeld grote tegels op het terras en kleinere voor de paden. Je kunt ook kiezen voor het wildverband, diverse afmetigen door elkaar.
De tegels zijn geïmpregneerd, wat een eerste bescherming geeft tegen invloeden van buitenaf.
De Garden Solid Mori in 60x60 cm is geschikt voor terrassen en paden. Voor opritten is hij niet geschikt vanwege de geringe dikte.

Specificaties

Artikelnummer 65209
Collectie Betontegels
Kleur Mori
Formaat 60x60x4 cm
Lengte 60 cm
Breedte 60 cm
Dikte 4 cm
Gewicht per m² 90 Kg
Stuks per eenheid (m²) 2.77777777 stuks/m²
Eenheden (m²) per verpakking 10.08 m²
Materiaal Beton
Prijs: 25,95 per m²
Je bestelt: 2.52 m² / 7 stuk
Verpakking
Totaalprijs: 65,39 incl. btw.

 

Kan ik je helpen?

De klantenservice is
geopend tot 17.00 uur!

Bellen
033 - 286 24 28
Direct antwoord

Mailen
info@lawo.nl
Antwoord binnen 1 werkdag

Krasvastheid
Kleurvastheid
Geschikt voor trilplaat
Geschikt als oprit

Levering

Wij proberen de aangeschafte materialen binnen 3 tot 10 werkdagen te leveren. Let op! Door de huidige corona perikelen kunnen levertijden flink oplopen, wij vragen daarvoor je begrip. Uiteraard proberen we altijd mee te denken in alternatieven.
Heb je vragen over levertijden/voorraden, neem dan gerust contact met ons op via het contactformulier. Bellen kan ook: 033 2862428.


Informatie over het afleveren en lossen

  • De materialen die je besteld hebt, lossen we naast de vrachtwagen. Uiteraard probeert de chauffeur de materialen zo dicht mogelijk bij de gewenste losplaats af te leveren. De chauffeur bepaalt ter plekke of de gevraagde losplaats mogelijk is. De kennis en ervaring van de chauffeur gaat voor op de kennis en ervaring van onze adviseurs.
  • Zorg dat er voldoende ruimte is op de leverplaats voor zowel de vrachtwagen als de producten.
  • Laat de pakketten op een vlakke ondergrond plaatsen en stapel ze niet op elkaar.
  • Controleer de producten bij aankomst op eventuele onvolkomenheden. Neem bij twijfel direct contact met ons op. Bij onvolkomenheden aan het product geldt namelijk; verwerken is accepteren.

Tijdig bestellen

Zorg dat de materialen geruime tijd van tevoren worden geleverd, zodat je kunt controleren op eventuele transportschades en die tijdig kunt melden. Mocht er namelijk schade zijn ontstaan, dan hebben we nu nog tijd om e.e.a. op te lossen, zodat de verwerker niet vastloopt in de planning.
 

Betaling

Je kunt op deze site niet direct afrekenen. Wij bekijken elke order voordat wij je bevestiging sturen, samen met een iDeal betaallink.

 

Transporttarieven

Voor het bezorgen van grote en zware tuinmaterialen maken wij gebruik van een grote vrachtwagen. Hiervoor worden per bestelling de volgende kosten berekend:

  • Afhalen € 0,-
  • Woudenberg - Maarn € 35,-
  • Regionaal € 75,-
  • Regionaal € 65,- order boven € 500,-
  • Overig: op aanvraag

 

 

Vergelijkbare producten

Laatst bekeken